To je to što me zanima!

Josipović i Milanović izašli na birališta, kao i brojni kandidati

Aktualni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić rano je ustao i među prvima ubacio svoj listić. Do podneva su na biračka mjesta izašli i brojni drugi političari. Galerija!
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatske Vlade Zoran Milanović glasovao je u drugom krugu lokalnih izbora u Zagrebu na biračkom mjestu u OŠ Petar Zrinski.

- Prvi izborni krug, kada je riječ o rezultatima, poslao je poruke kojima možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni. Sada ćemo vidjeti! Nikad se ne zna i u tome je čar izbora - izjavio je za HRT.

Predsjednik države Ivo Josipović je, pak, kazao kako je od odaziva na izbore važnije da Hrvatska dobije nove lokalne i regionalne čelnike, a izbornu kampanju nije želio komentirati.

Aktualni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić među prvima je glasao u drugom krugu lokalnih izbora. Svoj listić zaokružio je u Ulici Petra Petrovića Njegoša.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • fijuman 03.06.2013.

    GOSPODO POLITIČARI,predsjednici,župani i gradonačelnivci izbori su prošli netko je pobjedio netko izgubio, ulovite se svi ozbiljna posla a ne filozofiranja jer ste previše naših miljunčića potrošili u manje od mjesec dana na razne izbore a država je sve više u banani te se broj nezaposlenih približava brojci 400000,00.

  • ZlatkoKovacevic 03.06.2013.

    Zoranu bolje da neide glasat osim ako nije poneo šalabahter

  • GledimirVidić 02.06.2013.

    I uz naslov dodati rečenicu iz filma Vlak u snijegu :"Naravno, pristojnost nalaže da ne glasate sami za sebe."

Komentiraj...
Vidi sve komentare