To je to što me zanima!

Zagreb: Hitac prozujao 20 cm od dječakovog kreveta

Dok su svi spavali, kroz prozor dječje sobe stana u zagrebačkoj Dubravi doletio je zalutali metak. U sobi inače spavaju dva dječaka stara 11 i 5 god.
Vidi originalni članak

Probudio nas je lom stakla. Na prozoru dječje sobe vidjela se rupa od metka - još u šoku pričao je Krešimir K. (38). U četvrtak oko 5 sati netko je propucao prozor njegova stana na 4. katu u Aleji Dubrava u Zagrebu. Zrno je pogodilo zid i završilo na podu. Na sreću, zalutali metak nikoga nije ozlijedio.
- U sobi inače spavaju sinovi stari 11 i 5 godina. No mlađem sinu tu večer nije bilo dobro pa je spavao s majkom, a ja u dječjoj sobi sa starijim sinom. Metak je prozujao 20-ak centimetara od njegova kreveta - kaže otac Krešimir. Dodaje kako je taj dio Dubrave dosad uvijek bio miran te da im se ništa slično nikad nije dogodilo.
- Nije mi jasno kakvi su to ljudi koji pucaju, a ne razmišljaju da taj metak mora negdje završiti i da nekoga može ne samo ozlijediti nego i ubiti - ogorčen je Krešimir. Stanari susjedne ulice policiji su prijavili kako su u isto vrijeme čuli pucnjavu oko svoje zgrade. Još ne znaju tko je pucao.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sttela 12.04.2008.

    oružje ne puca samo

  • udrugabu 11.04.2008.

    ..jel to Pukijev od sinoć..a di je pao drugi?

  • user_20636 10.04.2008.

    Petrice moja prvi dio je istina.Ali taj čovjek kaj je ispalio metak možda nije htio pucati ili se metak krznuo kada je ispakio hitac

Komentiraj...
Vidi sve komentare