To je to što me zanima!

Zagreb: Inspektor ulovio pušače u Uredu za kulturu

Uz pušače je kaznu od 500 kuna kao odgovoran platio i pročelnik Ivica Lovrić. Inspektor je radnike upozorio da ne puše na ulici jer ih je ružno vidjeti
Vidi originalni članak

Inspektor je u zagrebačkom Uredu za obrazovanje, kulturu i sport ulovio dvoje zaposlenika s cigaretom u ustima. Uz njih kaznu od 500 kuna dobio je i pročelnik Ureda Ivica Lovrić kao odgovorna osoba. Zaposlenici su se požalili kako nemaju gdje pušiti jer zgrada nema prilagođenu prostoriju, a inspektor ih je upozorio da ne smiju pušiti ni na balkonu, pa ni ispred zgrade na Ilici. Kaže da bi na ulici smetali pješacima, a i ružno je vidjeti u centru grada hrpu pušača kako uživaju u nikotinskom dimu, piše Zagrebancija.com .

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plavi cvijet 19.05.2010.

    Na balkonu se ne smije pušiti? Ispred zgrade isto? Gdje onda, pametnjakovići?

  • babytia 19.05.2010.

    Pušiti se ne smije gotovo nigdje, osim doma. A trošarine od cigareta koje idu u proračun su ok. Trovačina i otimačina. Trovačina je fuj, a otimačina je uj !!!! Hoće se bit i .eben i pošten, a ne ide.

  • liliana 19.05.2010.

    Kako ste jadni i nasjedate na ove gluposti.Naši inspektori bi trebali druge stvari kontrolirati ane pušače.Ilegalne diskače gdje se puši droga ne kontroliraju,jer se ne usude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare