To je to što me zanima!

Zagreb: Iz Brazila je preko Zuricha donio 2 kg kokaina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srbijanski državljanin Đorđe J. (30) uspio je iz Brazila preko Švicarske prošvercati kokain. U Istri su kod Eduarda Vukašinovića našli heroin
Vidi originalni članak

Đorđe J. (30), srpski državljanin, uspio je u zrakoplovu iz Sao Paula u Brazilu, preko Züricha u Švicarskoj prošvercati nešto manje od 1800 grama kokaina. Na rentgenu u zračnoj luci u Zagrebu primijetili su kako Đorđeva torba ima duplo dno. Pregledali su ju i našli smotuljak obljepljen smeđom samoljepljivom trakom. Policajci su utvrdili kako je u paketiću kokain visoke čistoće, 82 posto, vrijedan oko 450.000 kuna, a u prodaji 'na malo' čak i više. Đorđe je 24. veljače otputovao u Sao Paulo te za 8.000 eura kupio kokain s namjerom da ga preveze do Srbije. Kako je uspio proći kontrolu u Sao Paulu i Zürichu, nije poznato. Tijekom utorka će ga sprovesti u Istražni centar Županijskog suda u zagrebu. U Hrvatskoj do sada nije prijavljivan.

U ISTRI ZAPLIJENILI 2 KILOGRAMA HEORINA
U četiri paketića koje je tijekom policijske potjere iz vozila odbacio Eduard Vukašinović (34) iz Vrsara bilo je preko 2 kg heroina, objavila je istarska policija. U nesreći tijekom potjere prošlog četvrtka Vukašinović je lakše ozlijeđen pa se do ponedjeljka nalazio u pulskoj bolnici. Taj dan u 17 sati priveden je istražnom sucu. Njegova poslovna partnerica Medina Džanović (38) iz Sarajeva uhićena je u Golfu u tunelu Učka nekoliko sati nakon potjere za vrsarskim dilerom. Podsjetimo, Vukašinović je 5. ožujka oko 13.30 sati bježao pred policijom kraj Poreča. Iz Hyundaija je bacio 2,11 kg heroina, te je usljed velike brzine proklizao s ceste. Policija kaže da su se uhićeni od 2008. bavili krijumčarenjem droge iz BiH i preprodajom na istarskom tržištu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedran_zgb 10.03.2009.

    30kn ga je ispo gram...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare