To je to što me zanima!

Zagreb je 'najlošiji' grad u srednjoj i istočnoj Europi

Studija centra Roland Berger analizirala je stanje infrastrukture, obrazovanja, inovacija, životnog standarda, kulture i internacionalnosti gradova
Vidi originalni članak

U studiji Roland Bergera, međunarodne tvrtke za strateško savjetovanje, Zagreb je zauzeo posljednje mjesto među deset glavnih gradova Srednje i Istočne Europe. Istraživanje 'Hot spots in Central and Eastern Europe' (Vruća mjesta u središnjoj i istočnoj Europi) analiziralo je stanje infrastrukture, obrazovanja, inovacija, internacionalnosti grada, životnog standarda i kulture, piše Novi list. Gradovi u studiji su bili uz Zagreb i Moskva, Bratislava, Varšava, Budimpešta, Prag, Beč, Bukurešt, Kijev i Ljubljana. Zagreb je najbolje ocijenjen sa šestim mjestom na polju životnog standarda. Opseg tramvajske mreže u studiji su naveli kao jednu svjetlu točku. Navode da je kao turističko odredište loše predstavljen.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • olimpijada 01.08.2009.

    Zg- u srcu...

  • 1Broj 01.08.2009.

    i sta ako su to neke studije pokazale?..................pa valjda grad mora odgovarati ljudima koji zive u njemu i sa njim a ne tamo nekima....................sta ja znam kako bi ih nazvao..................zagreb je nas grad i dio svih nas i mi ga volimo...................osobno me ne zanima puno sta te studije govore jer ne govore stvarno stanje u nicemu..................evo recimo da ima kod nas korupcije studije kazu da ima na svakom koraku.................a nema:)

  • drug Tito_1 31.07.2009.

    ko ga i vodi nije ni čudo, amo kriminal rodjaci i korupcija,....

Komentiraj...
Vidi sve komentare