To je to što me zanima!

Zagreb: Mladić (25) je htio preplivati Jarun, utopio se

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladić (25) je u nedjelju pokušao preplivati malo jezero na zagrebačkom Jarunu. Odjednom je nestao. Na jezeru je tada bilo oko 3000 kupača
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Jarunu, na malom jezeru, u nedjelju poslijepodne se utopio mladić (25). U policiji kažu da je pokušao preplivati jezero. Kako doznajemo na mjestu tragedije, mladić je s prijateljem preplivao jezero do otoka. Prijatelj se vratio plivati nazad prema obali, a mladić (25) je ostao na otoku no odjednom je nestao. Na malom jezeru tada je bilo oko 3000 kupača i 14 spasitelja. Nekoliko je njih zaronilo i pronašli su mladića na dnu jezera. Izvukli su ga na čamac i pokušali ga reanimirati. Bezuspješno su pokušali mladiću pomoći i dvije ekipe Hitne pomoći. Mladić je bio mrtav.
Nedugo nakon toga, na drugom, velikom jezeru pozlilo je starijem muškarcu. U vodi je imao srčani udar, no na vrijeme ga je primjetio spasioc i izvukao ga na obalu. Jedna od dvije Hitne pristigle za prvog utopljenika, odjurila je na drugi kraj jezera pomoći muškarcu te ga prevezla u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • predsjednik03 11.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ja___zg 11.07.2010.

    al ovi se i dalje kupaju bez pol beda.... mrtvac na obali, a ovi se ne obaziru... pa ovo nema nigdje...

  • stari mudrac 11.07.2010.

    u vodu do koljena, a u zrak kolko mogu skočiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare