To je to što me zanima!

Zagreb: Mladić (26) razbacivao smeće pa izudarao policajca

Policajcu kojeg je mladić napao u pomoć je pritekao kolega. Uspjeli su svladati napadača. Dobit će kaznenu prijavu. Napadnuti policajac je teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Policija je u noći sa subote na nedjelju u 2.30 sati na Svačićevom trgu u Zagrebu zatekla mladića (26) koji razbacuje kante za smeće. Htjeli su ga legitimirati no mladić je to odbio i htio je otići. Policajac ga je htio zaustaviti, a onda ga je mladić udario više puta šakom u glavu i nakon što je policajac pao na pod mladić ga je udario nogom. U pomoć mu je pritekao drugi policajac i uspjeli su svladati mladića. Priveli su ga i dobit će kaznenu prijavu. Napadnuti je policajac teško ozlijeđen. Slomio je prst i ima modrice po glavi. 


Idi na 24sata

Komentari 40

  • tenco 19.09.2014.

    i jos u milicijskoj stanici od par njih,a danas katastrofa...

  • tenco 19.09.2014.

    Ha,ma nekad prije nebi to ni pomislio,bi dobio pendrekom po vratu,onako pravo.

  • alfaomega1 17.09.2014.

    Kolega Markc svaka čast konačno se javi netko ko nešto zna još je jedna razlika kaj u boksu očekuješ udarac dok nemožeš očekivati napad na ovlaštenu službenu osobu, jer bi po meni to trebal biti napad na državu jer taj čovjek je savjesno obavljal svoj posel u cilju zaštite normalnih građana. Činjenica je da bi to ipak brkati Mile rješil kak treba i ovome nebi nikad više palo na pamet dirati kante nek bi kad prolazi kraj nje ju pozdravljal, a Mili bi čistil pendrek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare