To je to što me zanima!

Zagreb: Mladića izudarao bocom i teško ga ozlijedio

Dva mladića su se posvađala ispred pekarnice u Savskoj ulici. Svađa je prerasla u tučnjavu, a M.B. je staklenom bocom i kamenom napao R.K. (25)
Vidi originalni članak

Mladić M. B. (19) u subotu je oko četiri sata ujutro ispred pekarnice u Zagrebu staklenom bocom napao dva 25-godišnja mladića. Jednog od njih Hitna je odvezla u KBC Zagreb gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen.
Pijani M.B., koji je imao 1,12 promila alkohola, već je otprije poznat policiji. On se posvađao s R.K. (25) ispred pekarnice. M.B. je otišao, ali se ubrzo vratio. Nosio je kameni blok i staklenu bocu. Napao je R.K., a u pomoć mu je priskočio njegov prijatelj D.L. (25) koji je napadaču iz ruke izbio kamen. Naguravanje se nastavilo, a cijeloj priči se pridružio i M.V. (26), koji je također branio R.K. Napadač je tada razbio staklenu bocu i ozlijedio njome R.K. i D.L. te je pobjegao. Po R.K. je stigla Hitna te ga je odvezla u KBC Zagreb. Teško je ozlijeđen. Napadač je dobio dvije kaznene prijave i policija ga je odvezla u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare