To je to što me zanima!

Zagreb: Muškarac (62) je preminuo od svinjske gripe

Pacijent je bio dijabetičar što je još više pogoršalo njegovo zdravstveno stanje nakon što se zarazio s H1N1. Troje djece u Zagrebu je u teškom stanju
Vidi originalni članak

Muškarac (62) preminuo je u srijedu od svinjske gripe u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu, rekao je ministar Darko Milinović u Dnevniku HRT-a. Pacijent je bio i dijabetičar što je dodatno pogoršalo njegovo zdravstveno stanje nakon što se zarazio virusom H1N1. Muškarac je treća žrtva u Hrvatskoj koja je umrla od svinjske gripe. Prva žrtva H1N1 bio je Luka Matovac (61) iz Splita koji je preminuo krajem listopada, a iza njega je preminula djevojčica H.M. (3), također iz Splita. Profesor Antun Beus, iz zagrebačke Zarazne bolnice, rekao je da je zbog svinjske gripe troje djece u teškom stanju, a zbog obostrane upale pluća na respiratoru je djevojčica (10), piše Večernji list.

GRIPOM ZARAŽENO 2523 LJUDI
Od pojave virusa H1N1 do danas u Hrvatskoj je ukupno bilo 1997 kliničkih slučaja svinjske gripe koji nisu laboratorijski potvrđeni i 526 potvrđenih nalaza, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Prva žrtva je bio Luka Matovac (61) iz Splita, a nakon njega je preminula djevojčica H.M. (3) koja je bolovala i od leukemije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lexi 12.11.2009.

    PANICI nema mjesta!!!!!!!!!

  • brko1 12.11.2009.

    Zeitgeist Movement

  • Keksolino 11.11.2009.

    Ovo nije udarna vijest, I BREAKING NEWS, ali bitno da DIKOLORES je ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare