To je to što me zanima!

Zagreb: Na pošti plakat Socijalističke partije RS

S ulaznih vrata u srijedu ujutro plakat srpske stranke uklonile su djelatnice poštanskog ureda na Markuševcu. Policiji ga nisu prijavljivale
Vidi originalni članak

Iznenadio sam se kada sam vidio plakat na ćirilici. Odmah sam pretpostavio da je riječ o nekoj političkoj stranci. Fotografirao sam ga i sliku pokazao majci koja mi je rekla što na njemu piše, priča M.B., autor fotografije snimljene na zagrebačkom Markuševcu.
U utorak je na ulazu zgrade pošte u Ulici Brežovanka netko zalijepio plakat na ćirilici. Na njemu je pisalo "Za dobro naroda", a u potpisu je bila Socijalistička partija Republike Srpske. Iz pošte kažu kako su plakat primjetili tek u srijedu ujutro.
- Ne znamo tko ga je i zašto tamo postavio. Čim smo ga vidjeli odmah smo ga uklonili. Slučaj nismo prijavili policiji, a imovina pošte nije bila oštećena - rekla je djelatnica poštanskog ureda u Brežovanskoj ulici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • CROkodiL 01.10.2008.

    Zna šefica da naša Zg policia ima i pametnijeg posla ,nego li da skida tamo neke plakatiće s klinastim pismom... A moguće je i nostalgia proradila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare