To je to što me zanima!

Zagreb: Nakon sudara dva auta izgorjela na križanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Saab se sa stražnje strane zabio vidno pijan vozač Forda. Saaba je odgurao dvadeset metara, a onda su oba auta planula. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

Vozač Saaba je oko 15 sati stao na pješačkom prijelazu na križanju Erlichove i Islandske ulice u novozagrebačkom naselju Sopot. Propustio je ženu. U njega se sa stražnje strane zabio Ford u kojem su bila dva vidno pijana mladića. Ford je Saaba odgurao oko 20 metara, a onda su se oba automobila zapalila.
- Nakon što su se zapalili čule su se eksplozije. Zvučalo je kao da su u jednom od auta petarde, koje su u dodiru s vatrom počele pucati - ispričali su očevici. Vozači i putnici su, na sreću, na vrijeme izašli iz automobila. Troje ljudi lakše je ozlijeđeno. Nakon što su vatrogasci ugasili vatru, policija je započela očevid. Pijani vozač Forda pokušao je ući u svoj auto. Policajci su ga pokušali spriječiti, a on ih je počeo gurati.
- Samo želim vidjeti svoj auto - vikao je i nogama udarao u polciijski auto. Prijatelj i policajci jedva su ga smirili. Očevid je u tijeku i policija istražuje točne okolnosti nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • drug Tito_1 24.12.2008.

    Kladim se da su porijeklom iz BiH.

  • infishan 24.12.2008.

    i sad bi mu tribalo doživotno uzet vozačku !

  • pivka 23.12.2008.

    KRETEN! ali da ga je ta ista policija izlemala,sad bi svi pisali kako nam je policija brutalna.narod nikad zadovoljan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare