To je to što me zanima!

Zagreb: Planula zgrada u centru, ozlijeđenih nije bilo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Veliki požar je izbio u potkrovlju zgrade. Ugasili su ga vatrogasci. Nije bilo ozlijeđenih, a vatra je planula zbog starog i neispravnog hladnjaka
Vidi originalni članak

U stambenoj zgradi u Vodnikovoj ulici u Zagrebu u subotu oko 12 sati izbio je veliki požar. Zapalilo se potkrovlje zgrade i jedan stan. U PU zagrebačkoj su rekli da nitko nije ozlijeđen. U zgradi živi i glumac Rene Bitorajac, a očevici tvrde da su ga vidjeli kako iz zgrade nosi stvari. On je to demantirao i rekao je da on živi u prizemlju te da su požar brzo ugasili vatrogasci.
Oni su tijekom gašenja imali problema s granjem pa su ga morali odrezati kako bi mogli doći do mjesta požara. Osim toga jedno vatrogasno vozilo se pokvarilo te je ostalo stajati na raskrižju Vodnikove i Savske ulice.
Policija je izvijestila da se zapalio stan koji je u vlasništvu 67-godišnjaka. U njemu trenutno nitko ne stanuje, a vatra je planula zbog neispravnog hladnjaka starog 20-tak godina. Plamen se proširio na kuhinjske elemente, lamperiju i drvenu konstrukciju stana, kao i drvene obloge kojima su bili obloženi zidovi. U požaru su u potpunosti uništeni električni uređaji u kuhinji, dva klima uređaja, kuhinjski elementi, stolarija i izolacijski materijal, kao i 30-ak kvadrata krovišta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • antenas 16.11.2008.

    pa ti zivi u zagrebu

  • Matija-1991 15.11.2008.

    Ja na ovim slikama nisam vidio ni R od Renea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare