To je to što me zanima!

Zagreb: Policija traži napadača koji je pretukao 16-godišnjaka

Mladić (16) završio je u KB Dubrava s teškim ozljedama nakon što ga je u subotu oko 22 sata u garaži na Kvaternikovom trgu pretukao nepoznati napadač
Vidi originalni članak

Mladić (16) zabavljao se s društvom u subotu oko 22 sata u podzemnoj garaži na zagrebačkom Kvaternikovom trgu. Mladića je istukao nepoznati napadač. Udario ga je nekoliko puta po glavi zbog čega je 16-godišnjak završio u KB Dubrava. Teško je ozlijeđen. Policija traži napadača.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zgbzagreb 10.01.2011.

    Lunna ne seri, postoji razlika između premlaćivanja i maltretiranja djeteta svakodnevno i jedne odgojne kada nešto zajebe a to pričom ne možeš promjeniti. Ti sigurno radiš na Plavom telefonu. Ja sam dobio od svojih staraca par puta kad je trebalo i bome im to ne zamjeram, ali se nisam nikada potukao vani, niti im je zvonila policija zbog mene. "Poštivanje roditelja se uči". Ako i hoćeš napraviti pizdariju, ne napraviš ju zbog staraca. Šiba je iz raja izrasla, a maltretiranje sa time nema veze.

  • LunnaLyra 10.01.2011.

    pa nije ni čudo što je mladež takva kad je odgajaju divljaci koji bi probleme rješavali tučom... jadna djeca takvih roditelja... sram vas bilo...

  • zgbzagreb 09.01.2011.

    Za one neupućene koji ne znaju što se radi u garažama u Zagrebu... Klincima je zadnjih par godina super cugat u garažama jer su na suhom i nije im hladno, a na nivou -4 ih nitko ne dira i navečer ima jako malo auta tako nisko. Pa si uzmu za zgodno sjedit po haubama parkiranih vozila, razbijati boce i šev.... se, a nema policije. Vrlo vjerovatno je to bio i ovdije slučaj u 22.00h, ali je baš naišao vlasnik pa ga je malo preodgojio pošto to nisu napravili roditelji. Vrlo vjerovatno bi i kod mene tako prošao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare