To je to što me zanima!

Zagreb: Prošao na crveno i izazvao prometnu nesreću

U zagrebačkom Voltinom naselju u utorak oko 8.30 sati, na križanju Baštijanove i Vitezićeve, vozač je prošao kroz crveno i udario u Renault
Vidi originalni članak

U zagrebačkom Voltinom naselju u utorak oko 8.30 sati, na križanju Baštijanove i Vitezićeve ulice, vozač Fiat Brave prošao je kroz crveno i udario u Renault Clio koji je završio na krovu.
- Vozio sam na posao i vidio strahovit prizor. Oba su automobila bila razbijena, a Renault Clio bio je na krovu. Hitna i policija već su bile tamo, a vidio sam i da nekog stavljaju na nosila, rekao nam je čitatelj iz Zagreba koji je snimio fotografiju.
- Radim blizu pa sam došao čim su se sudarili. Mislim da nije bilo teže ozlijeđenih - kaže Alan, koji je također snimio fotografiju.
- Vozačica J.N. (38) iz Renault Clija prevezena je u KB Sestara milosrdnica nakon što je na njen Renault Clio naletio 30-godišnji N.Ž. koji je prošao kroz crveno. Vozačica je lakše ozlijeđena - rekli su nam iz Policijske uprave zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bagzy2 19.08.2009.

    to križanje nije voltino. Onaj koji je to napisao neka na karti pogleda koji je to kvart. Nije cijeli Zagreb voltino naselje.

  • Teta Špageta 18.08.2009.

    Koja je to budala u 8,30 ujutro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare