To je to što me zanima!

Zagreb: Pukla cijev, a voda izbacila tramvaj s tračnica

Vodovodna cijev koja je u srijedu oko 5 sati puknula u Lučićevoj ulici, u blizini Filozofskog fakulteta, izazvala je neopisivu gužvu na cestama
Vidi originalni članak

Vodovodna cijev koja je u srijedu oko 5 sati pukla u Lučićevoj ulici, u blizini Filozofskog fakulteta, izazvala je neopisivu gužvu na zagrebačkim prometnicama, posebno u Vukovarskoj ulici. Voda koja je nabujala izbacila je vagon tramvaja na liniji 5 iz tračnica. Troje ljudi je bilo u vagonu, no na sreću, nitko nije ozlijeđen. Radnici Vodovoda i odvodnje zatvorili su  glavni ventil, a sanacija će vjerojatno potrajati cijeli dan. ZET-ova dizalica vratila je tramvaj na tračnice, a promet je obustavljen u tom dijelu grada, dok se cestovni odvija samo sjevernim prometnim trakom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • igor_bel 17.09.2009.

    da i??? u mom gradu jučer izgorijele dvije garaže i 3 auta pa nije bilo u vijestima i novinama..

  • MpH 17.09.2009.

    Kaj tolko puno košta stavit prometnog redara na raskrižje?

  • Divna Jakšić 16.09.2009.

    pa ja ne znam da li bi me to brzinsko postavljanje prometnih znakova spasilo ili ne. Koliko nas poštuje prometne znakove kada se pojave preko \"\"noći\"\" a ujutro vozimo i putujemo po navici ?!?!?! Ono što zamjeram uredništvu 24sata je: Cijev nije pukla blizini Filozofskog niti FSB-a ili FER-a, nego na na Ulici grada Vukovara, istočno od križanja sa ulicom Ivana Lučića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare