To je to što me zanima!

Zagreb: Roverom pokupio trafostanicu i 2 automobila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Ilici kod kućnog broja 375 u četvrtak u 15.10 vozač Land Rover Defendera koji je vozio prema istoku zabio se u trafostanicu i pokupio dva auta
Vidi originalni članak

Čula sam škripu kočnica, zatim nešto kao eksploziju, unuka sam taman stavila spavati,ali se ipak probudio od jakog udarca, rekla je susjeda E. M. (55). U Ilici kod kućnog broja 375 u četvrtak u 15.10 vozač Land Rover Defendera koji je vozio prema istoku iz zasad nepoznatih razloga okrenuo se na bok, zabio u trafostanicu te pritom pokupio dva automobila, Fiat Uno i Nissan Primeru.
Moj je suprug prvi dotrčao i izvukao šokiranog vozača iz auta, rekla je susjeda E. M. Vozač Defendera teško se ozlijedio, a hitna ga je prevezla u Vinogradsku bolnicu. Cijela Kustošija ostala je bez struje. Vještačenjem će se utvrditi je li u pitanju bilo prekoračenje brzine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • buldog62 28.08.2008.

    I ja sam prošao onuda, pravo je čudo da nema povrijeđenih u tako jsmrskanim autima. Otkud ideja novinaru da je to na Kustošijanskoj, taj je valjda jućer došel u Zgb.

  • lejlalo 28.08.2008.

    nesreca se dogodila na ilici kod kucnog br.367 .živa jeza za vidjeti nadam se da su sudionici prošli sa što manje ozljeda jer ono što smo vidjeli dok smo prolazili ledi krv u žilama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare