To je to što me zanima!

Zagreb: Rukama zaustavio pit bula i spasio ženu (53)

Goran Zaharija (48) dotrčao je do Biserke D., čijeg je zlatnog retrivera napao krvoločni pit bul. Golim je rukama pit bula hrabro odvojio od psa
Vidi originalni članak

Upomoć! Upomoć!, vrisak je koji je u nedjelju poslije 9 sati uznemirio stanare zgrada oko parka u Ulici Mirka Deanovića u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi. Biserka D. (53) šetala je svoga zlatnog retrivera Dona. Naišao je smeđi pit bul i odjednom napao Dona. Šokirana Biserka vikala je i kišobranom udarala krvoločnog pit bula. Oko nje su se skupili susjedi koji su letvama tukli po razjarenom psu koji nije popuštao. To je vidio i Goran Zaharija, koji je istog trena dotrčao do nesretne Biserke D. i golim rukama snažno primio pit bula za ogrlicu. Smirio ga je i držao dok nisu stigli šintari. Biserka D. od silnog je straha pala u šok pa su joj liječnici dali injekciju za smirenje.
- Pit bul je imao stare rane i šavove po cijelom tijelu. Vjerojatno ih je zaradio u borbama pasa - rekao nam je skromni heroj Goran Zaharija. Vlasnik pit bula nije poznat pa se pas nalazi u Veterinarsko-higijenskom servisu. Stanari Deanovićeve i okolnih ulica boje se da njihovu djecu ne napadne neki pas lutalica kojih u kvartu ima puno.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sweetlolly 18.08.2008.

    sacko, jadan si! Taj čovjek je zbilja hrabar i svaka mu čast na hrabrosti! Ti se ne bi usudio ni prići i lupati psa letvama kao susjedi, pa onda bolje ŠUTI!! Ja mislim da je taj čovjek napravio stvarno hrabar potez i spasio toj ženi zlatnog retrivera Dona!! Hehe, od moje frendice je pas ista vrsta, isto ime... tko zna? Možda bi kasnije, kad bi svršio s retriverom, napao i ljude oko sebe? Daj se sacko malo sredi... tko zna šta se sve moglo desit...

  • ritter 09.06.2008.

    svaka čast čovjeku. obavezno čipiranje pasa olakšalo bi pronalazak vlasnika. Cucak jadan nije kriv, tko zna što je prošao u svom psečem životu. njemu je očito svaki pas potencijalni protivnik u ringu. napada da bi se obranio, instinktivno.

  • DJEVICA 09.06.2008.

    Gara, trebalo bi \"utubekati\" gazdu pit bula koji ima psa za fajtera. Pas je ogledalo gazde, jer uči od gazde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare