To je to što me zanima!

Zagreb: Starica se ubila skokom s četvrtog kata

Teško bolesna Živana Grdašević (74) živjela je sama u stanu na 4. katu. Život je odlučila skončati skokom s balkona no pritom je udarila o auto
Vidi originalni članak

Stanare na uglu Krajiške ulice i Prilaza Đure Deželića u ponedjeljak je teško potresao događaj u kojem je skočivši s četvrtog kata na pločnik, suicid počinila njihova susjeda Grdašević Živana (74). Nešto poslije 8 sati, tiho praznično jutro i duži odmor građana prekinuli su jauci i vika vozača kojima se starica doslovno bacila pod kotače vozila. Tijelo nesretne gospođe Grdašević pri skoku u smrt prvo je zapelo za parkirani citroen saxo, od kojeg se odbilo na prometni Deželićev prilaz te je na mjestu ustanovljena smrt.
- Bila je divna susjeda - uglas su komentirali potreseni susjedi, ističući kako je starica živjela sama te je shrvana teškom bolešću, očito 'pukla'.
- Često smo bili u kontaktu sa njom i ništa nije dalo naslutiti da pati, a i kćerka koji živi u blizini često je navraćala, stoga nas je ovaj njen čin još više užasnuo i doveo u situaciju da se i sami zapitamo, jesmo li više trebali biti uz nju! - kroz suze je nesretni događaj komentirala susjeda Zdenka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare