To je to što me zanima!

Zagreb: Starici (82) se na glavu srušio strop u stanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U srijedu oko 13 sati u Kranjčevićevoj ulici urušio se strop stana na petom katu. Strop je pao Ani Čičić (82) na glavu. Starica je lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Htjela sam očistiti paučinu sad poslije zime. Usisavačem sam prolazila po stropu. Odjednom se sve srušilo. Veliki komad pao mi je na glavu i na nogu. Jedva sam ostala pri svijesti - rekla je Ana Čičić (82) iz Kranjčevićeve ulice u Zagrebu. U srijedu oko 13 sati u njezinom stanu na petom katu srušio se strop. Dijelovi zida zatrpali su njezin dnevni boravak.
- Osjetila sam lokvu krvi kako mi curi niz leđa. Jako me bolilo. Primila sam se za stol da ne padnem. Policija me odvezla u bolnicu gdje su me previli, nastavlja starica. Tvrdi kako su za to krivi stanari sa šestoga kata, četveročlana obitelj Žunić.
- Stalno nešto buše i grade. Ovi tanki zidovi to nisu izdržali, rekla je starica. Predsjednik stanara Blaško Matić, direktor firme Tranšped, koja ima prostore na prva tri kata objasnio je kako se najvjerojatnije radi o lošoj fasadi i da nitko od stanara nije kriv za rušenje stropa u stanu Čičić.
- Starica nije u dobrim odnosima s ostalim stanarima. Siguran sam da bi joj svi pomogli, ali ona će svakoga istjerati iz stana. Ne želi ničiju pomoć. Mi tu ne možemo ništa, rekao je Matić.
Susjeda sa kata ispod, Sonja Ivoš kaže da je cijela zgrada na dosta mjesta popucala. Za to su krivi potresi i loša gradnja.
- Ana se već godinama sudi sa Žunićima. I u mom stanu popucaju zidovi, ali onda ih popravimo. Nitko joj neće pomoći jer je sa svima u svađi, rekla je Ivoš. Starica već godinama živi sama - 1995. stan je otkupila, a do tad je bio u vlasništvu sveučilišta na kojem je radila u računovodstvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mr X 23.04.2008.

    Osim toga zasto je pao strop, pa pametniji popusta, vidite da se stara sa svima tuzi, ili bar sa Zuzicima, ne daj se Floki

  • Mr X 23.04.2008.

    Aha a da nije bilo paucine pao bi srop i prije, Znaci ljudi da vam nije na pamet palo uklanjati paukove sa zidova, osim toga naucno je utvrdjeno da se pauk vrati uvjek kuci, do sad drzi rekord jedan pauk u Americi, za njega je dokazano da se je dva puta vratio u isti stan i to sa dva km udaljenosti, ali nemam pojma zasto se vracaju

  • DJEVICA 23.04.2008.

    A mi komentiramo jel su FARMERIMA loši uvjeti za život. Sramota. Ovo treba komenirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare