To je to što me zanima!

Zagreb: Stariji muškarac bludničio nad curicom (5)

Zbog sumnji da je djevojčicu (5) dirao po intimnim dijelovima tijela, policija je privela J. P. (55). Nakon krim-obrade priveden je istražnom sucu
Vidi originalni članak

J.P. (55) policija je privela pod sumnjom da je bludničio nad petogodišnjom djevojčicom. Kako doznajemo, J.P. je poznanik obitelji i znao je dolaziti u kuću djevojčice. Povjerenje koje je uživao kod obitelji iskoristio je kako bi 15. travnja u kući na području Zagrebačke županije curicu dirao po intimnim dijelovima tijela. Pohotnika su policiji prijavili njezini roditelji.
Policija ga je u srijedu poslijepodne sprovela dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Istražni sudac ga je ispitao i nakon toga pustio, no uz mjere opreza, što znači da u svakom trenutku mora biti dostupan policiji i pravosuđu. Također, ne smije kontaktirati sa žrtvom. Ako mu se dokaže krivnja, za ovo kazneno djelo mogao bi dobiti maksimalno pet godina zatvora. Zbog zaštite identiteta djeteta policija nije željela iznositi nikakve detalje o ovom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sunce22 17.04.2008.

    maksimalno 5 godina zatvora???!!!!!!!!!!!???????????molim?!?!?!tog treba bičevati i rezati mu prste!!!!ovo je sramotno !!!!!!!!!

  • kizo43 17.04.2008.

    šta reći na odluku \'suca\' Sram ga bilo

  • user_23463 17.04.2008.

    Eto svašta, a moj prijedlog je da \"J.P. (55)\" pričuva dijete gospodina istražnog suca, koji ga je pustio uz tzv. \"mjere opreza\". Lako ti je kad nije tvoje, ća ne...Ili još bolje sredi mu da radi u vrtiću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare