To je to što me zanima!

Zagreb: Sudarila se 3 auta, a Corsa završila na krovu

Sudar je skrivila vozačica (47) jer je oduzela prednost drugim autima. U nesreći je jedan vozač teško, a drugi lakše ozlijeđen. Uništeno je 6 auta
Vidi originalni članak

Na raskrižju Palmotićeve i Šenoine ulice u Zagrebu u 0.40 sati u četvrtak su se sudarila tri automobila. Žena (47) vozila je Mazdu 323 Šenoinom ulicom. Dolaskom do raskrižja sa Palmotićevom nije se zaustavila već je oduzela prednost drugim autima. Zbog toga je na nju naletjela Opel Corsa koju je vozio mladić (23). Od siline udarca Mazda je udarila u stupiće na nogostupu, a Corsa je odletjela na Alfu Romeo u kojoj je bio muškarac (37). Nakon sudara Corsa je završila na krovu, dok je Alfa odbačena na prometni znak te je udarila u parkirani Hyundai Accent. Nakon toga Hyundai je udario u parkiranu Toyotu, a ona u Ford Focus. U nesreći je teško ozlijeđen vozač Alfe te su ga prevezli u KBC Zagreb. Vozač Opel Corse lakše je ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • johndoe 05.12.2009.

    @damok...nije to OPC ;)

  • drug Tito_1 05.12.2009.

    ovaj s corsom ima bijedu od autića bolje da si je kupil neki pravi auto a ne tu škatulju!

  • fax 03.12.2009.

    3. slika - Ne zna se tko je skrivio nesreću, Naslov - Zagreb: Sudarila se 3 auta, a Corsa završila na krovu Sudar je skrivila vozačica (47) jer je oduzela prednost drugim autima. ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare