To je to što me zanima!

Zagreb: Svečano otvorili tri zgrade "novog Rebra"

Izgradnja novih zgrada stajala je 315 milijuna kn, a u njihovo opremanje uloženo je 210 milijuna kn. To je pothvat desetljeća u hrvatskom zdravstvu
Vidi originalni članak

Megaprojekt hrvatskog zdravstva vrijedan nevjerojatnih milijardu kuna, novi KBC Rebro, danas su svečano otvorili u prepoznatljivoj predizbornoj maniri. Učinili su to ministar zdravstva Neven Ljubičić i potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor. Izgradnju je započela bivša vlast, a projekt je od samog početka bio na velikom udaru kritika tada oporbenog HDZ-a. Ipak, danas se o njemu govorilo biranim riječima.
Otvoren je blok sa 36 operacijskih sala, te zgrada poliklinike s kompletnom laboratorijskom i polikliničkom dijagnostikom. Profunkcionirao je i novi hitni prijam, a u nove sobe uselio se i dio pedijatrije, kardiologije i interne. Sve je izgrađeno i opremljeno novcima iz dva kredita.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • diki 30.10.2007.

    SDP započeo gradnju, HDZ se tada rugao. Hebrang je rekao da treba zatvoriti tu \" Rebrovnicu \" aludirajući na Obrovac, a danas se uredno slikao sa svojim istomišljenicima i okitio tuđim perjem. Ako je i HDZ ali previše je!

  • eva_greguric 30.10.2007.

    svaka čast, konačno da i naše zdravstvo dobije bolje uvjete za rad, a sigurno će biti zadovoljni i pacijenti koji tu budu na liječenju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare