To je to što me zanima!

'Zagreb, u nekim segmentima, bolje funkcionira bez Bandića'

Na pitanje kako to grad bolje funkcionira bez Bandića, Kosor je rekao kako na aktualnoj zimskoj situaciji ima puno manje marketinga, a puno više se radi
Vidi originalni članak

U razgovoru za Soundset Plavi, predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor ustvrdio je kako grad Zagreb u nekim segmentima bolje funkcionira otkako mu na čelu nije Milan Bandić, te da je dobro da se iz nekih regularnih djelatnosti više ne radi cirkus.

– Zagreb je dobro funkcionirao i kad je to radio gradonačelnik Bandić u operativnome smislu, a sada u određenim segmentima funkcionira i bolje. Stoga nema nikakvoga razloga za izbore – kaže Kosor.

Na pitanje koji su to konkretno segmenti, Kosor je dao primjer aktualne zimske situacije.

– Ima manje marketinškoga dijela, a više ima operative. Pogledajte kako je Zimska služba prije mjesec dana odradila posao u tišini. Mislim da je dobro da ne radimo cirkus od politike – dodaje.

Kosor nadalje uvjerava kako je njegova pozicija u Gradskoj skupštini sigurna.

- Skupština ne ovisi o ostavci gradonačelnika nego o proračunu. Postoji stabilna većina od 27 zastupnika. Nije nikakav problem ako se zastupnici učlane u udrugu Milana Bandića. Neovisno o tome hoće li biti izbori, većina od 27 zastupnika će ostati u Gradskoj skupštini. Razgovarao sam s većinom zastupnika koji su u većini i svi su rekli da ostaju dio većine, a to je ono što je građanima važno – rekao je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • El Tractor 13.02.2015.

    Svi se bore za zlatnu koku!

  • El Tractor 13.02.2015.

    Borba za fotelje!

  • bajica1009 09.02.2015.

    Ovo je hvala Bandiću koji me izvukao iz gliba moje stranke i političkog života do mjesta do kojeg nebih mogao nikada doći legalnim izborima već manipulacijom Bandića učio od pravih prepisivača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare