To je to što me zanima!

ZAGREB: U obiteljski stan kroz prozor doletio metak

Zalutali metak se odbio od zida kuhinje i udario u drugi prozor te ponovno pogodio prozor kroz koji je i ušao. Zrno su našli sutradan iza radijatora...
Vidi originalni članak

Čuo sam snažan prasak. Potom zvuk pucanja stakla. Viknuo sam kćeri: “Makni se od prozora!”, kaže Milan M. (45). U petak oko 23 sata zajedno sa 16-godišnjom kćerkom sjedio je u dnevnom boravku u stanu na prvom katu u Ulici Slavenskog u zagrebačkom naselju Prečko. Djevojčica je bila na računalu. Njegova supruga Vesna i mlađa, 14-godišnja kći tek su legle spavati. Vesna je čula muške glasove kako se deru kraj zgrade, a potom i dva hica. Metak je nepoznati počinitelj ispalio u asfalt. Zrno se odbilo i doletjelo do prozora obitelji. Prošao je kroz staklo, odbio se u bočni zid kuhinje, pa vrata i zaustavio iza radijatora. Milan kaže kako se nikad nije nikome zamjerio i da se vjerojatno radi o kvartovskom obračunu.
- Prozor spavaće sobe jako je blizu kuhinjskom. Kći mi spava na krevetu na kat. Da je metak otišao nekoliko metara u stranu pogodio bi ju - rekao je zabrinuti otac. Materijalna šteta iznosi oko 1000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Kakma 02.03.2008.

    Zalutali metak,ili?

  • vemi 02.03.2008.

    nzordic, stojim iza svega što sam napisao. Ne želim da netko bez veze napada naš glavni grad i ne volim tu vječni hrvatsku neslogu, jer vjerujem da nas je ona dobrano upropastila. Moramo biti tolerantniji jedni prema drugima. Ali, činjenica stoji da Lord Bayron napada ani83, jer joj smeta da joj s državne televizije čestitaju na dijelektu, i to UVIJEK JEDNOM TE ISTOM DIJALEKTU!! Štoviše, on čak smatra da \"štefanje\" nije dijalekt, pa nju poziva da gleda lokalnu televiziju, gdje će imati priliku čuti svoj dijalekt?? Zamisli paradoksa! Nedavno je i naš splitski genijalac R. Pauletić prigovorio zbog sinkronizacije crtića u kojima samo retardirani likovi govore dalmatinskim narječjem. I to je točno! Što se ekavice tiče, ne gledam srpske i balkanske sapunice. Gade mi se i ne zanimaju me! Slažem se da jesu problem i ne sviđa mi se što nam ih serviraju! Ipak državnu televiziju moram gledati, i tu očekujem kvalitetu i ravnopravnost na nivou!

  • buzdovan 02.03.2008.

    Izuzetno mi je drago da ima onih koji daju savjete mladima! Neki dan je Kusirica napisao: \"VI Hrvati i Srbi ste isti...\"!? VI? A što je onda Kusirica? Istrijan? Talijan? Netko tko nas na takav način trpa u isti koš sa Srbima ili bilo kojim drugim narodom je zaista mjerodavan za dijeliti savjete... P.S. Siguran sam da ima veći broj onih koji ne razumiju što dotični piše. No, nije bitno, on je ionako ovdje \"zbog sebe, a ne zbog drugih\" kako sam pojašnjva smisao svog bivstvovanja...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare