To je to što me zanima!

Zagreb: Ukrajinska dijaspora prosvjedovala je protiv Putina

Na Trgu bana Josipa Jelačića u 17 sati okupilo se oko 50-ak Ukrajinaca koji su u znak podrške ukrajinskom narodu prosvjedovali protiv stanja u Ukrajini i V. Putina
Vidi originalni članak

Ukrajinska dijaspora i organizacija ukrajinske zajednice u Hrvatskoj organizirali su akciju podrške i solidarnosti s ukrajinskim narodom na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u 17 sati.

Prosvjedovali su protiv Putinove agresije i ruske okupacije Ukrajine ispred Veleposlanstva Ruske Federacije u RH u Zagrebu u Bosanskoj ulici. Prosvjedi su bili mirni.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • perky9 08.03.2014.

    kad su tako jaki u borbi za ukrajinu što ne odu tamo ko oni četnici izrazit potporu.prosvjed u zg-u neće nitko čut ni vidit.mislim da su im rusi jedino rješnje osim ako žele američku demokraciju(diktaturu) ili europsku pljačku kao u rh

  • Alex127 06.03.2014.

    bravo ukrajinci, toliko se hrvata ne okupi kad se poziva na prosvjede protiv vlade, ljepse je doma iz fotelje razgovarat s TV-om s pivom u ruci i grickalicama na stolu.

  • Mister x_2 05.03.2014.

    Nema smisla za ovo,mijesaju se gdje im nije mjesto.Neznaju niti 50% informacija nije niti Ukrajina tako nevina a Rusija kriva,a nije niti obratno.Vladimir Putin je sjajan čovjek(u smislu vođenja drzave,ekonomije) Mnogo toga je napravio u Rusiji,i sram moze biti svakog onoga tko ga krivi zbog kradje novca,definitivno je zasluzio vise novca i da je uzeo ne smije mu se zamjeriti,pa nije biljune uzeo,ako pogledamo Rusiju prije Putina i sada,razlika ogromna.Da ne skrecem sa teme(mada vec prekasno ) Nema smisla za ovakve korake,Hrvatska nezna riješiti svoje probleme a kamoli da bi rješavala neke tudje probleme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare