To je to što me zanima!

Zagreb: Zaprosila mladića pred svima u kinu Cinestar

Karolina Petljak (23) je svog dečka Ivana Doutlika (22) zaprosila na Valentinovu u prepunom kinu Cinestar u Zagrebu. Par je gledao P.S. Volim te
Vidi originalni članak

Ove godine htjela sam nešto drukčije i evo, uspjela sam, rekla je Karolina Petljak (23). Ona je na Valentinovo zaprosila svog dečka Ivana Doutlika (22) u zagrebačkom Cinestaru. U pjesmi koju su u kinu objavili na platnu prije početka filma Karolina je Ivanu, među ostalim, napisala kako voli njegova jela koja nisu kuhana do kraja te da ga voli jer joj je jedanput napisao zadaću iz njemačkog u 2.30 sati. Evo cijele poruke:
Ove godine ti neću pokloniti ružu, čokoladnu bombonijeru ili  plišanog medu, već jednu pjesmu od srca i nemoj biti zbog toga u bedu. Zajedno smo već 1900 i 2 dana. Bilo je sunca, kiše, uspona, padova i rana. Volim razmišljati o nama, o tome što smo sve doživjeli i prošli, gdje smo sve vodili ljubav i s DAIHATSU-om došli. Volim tvoja ne do kraja kuhana jela jesti, kad sam umorna ili kad plačem kao dijete u krilo ti sjesti. Volim te jer si mi jednom pisao zadaću iz njemačkog do pola 3 u noći, jer si uvijek uz mene i kad treba nakon izlaska po mene doći.
Volim s tobom moliti Anđela čuvara,
volim te i kad nemaš za moj poklon para.
U tebi sam pronašla sve-ti si mi dečko, ljubavnik, drug.
Volim te jer se trudiš naučiti me ljubiti se u krug.
Volim što se dnevno čujemo X puta
 i kad me nasmijavaš dok sam ljuta.
Volim tvoje plave oči i prekrasne uši.
Oprosti što sam ponekad preiskrena i kažem sve što mi je na duši.
Nije mi žao što istetovirah tvoje ime.
Prvi si mi i ponosim se time.
Možda i nismo savršen par, možda nam niti suđeno nije.
Nikad nećemo znati što nam život donosi i krije.
Spremna sam
Hoćeš li oženiti me?

P.S. Volim te!

Idi na 24sata

Komentari 45

  • user_22102 17.02.2008.

    Ja neznam šta vama tu smeta, Karolina je imala hrabrosti napraviti sljedeći korak i po meni je romantično, pismo mi se sviđa i Ivane nauči kuhat i nastavi s pisanjem njene zadaće...hehe...i neznam kako možete biti tako pokvareni i nekoga tako vrijeđat?! Što ako je mlađi, razlika je vrlo mala, od kada molim te lijepo žena nebi smjela zaprositi muškarca, pa i mi žene smo ljudi. Vi koji vrijeđate čini se da neznate što je ljubav...jer...ljubav nema granica! I zar sve što netko napravi mora biti vezano za film, djeco odrastite jedanput, bilo bi vam vrijeme shvatit što je ljubav, život i pomalo toga naučiti u životu... Pozz Karolini i Ivanu, budućim mladencima... =)

  • brusnica 16.02.2008.

    pojedinci mi ne idu u glavu..seru po svima..kad netko nekoga ubije, ili kad se netko ubije..kad žena traži pomoć za operaciju..kad se ljudi vole..oni i dalje seru...znate li nešto drugo??!!

  • mate1705 16.02.2008.

    svaka čast,karolina!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare