To je to što me zanima!

Zagrebački liječnik primio 100 eura mita za usluge: Uhitili ga

Sumnja se da je liječnik s područja Zagrebačke županije kao liječnik opće prakse na području Koprivničko-križevačke županije, kao mito primio 100 eura od pacijenta kako bi mu pružio liječničku uslugu
Vidi originalni članak

Koprivničko križevačkoj policiji i Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) trebalo je samo 48 sati da uhiti 66-godišnjeg liječnika zbog sumnje da je primio 100 eura.

Sumnja se da je liječnik s područja Zagrebačke županije kao liječnik opće prakse na području Koprivničko-križevačke županije, kao mito primio 100 eura od pacijenta kako bi mu pružio liječničku uslugu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je USKOK-u protiv osumnjičenika podnijela kaznenu prijavu, a osumnjičenog je predala pritvorskom nadzorniku.

Očekuje se da će tijekom dana biti priveden u odvjetništvo radi davanja prvog iskaza. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • matea.love.8 29.06.2019.

    nije to mito primljeno to je novac dati ko donacija za njegov znanstveni rad

  • ljubica ljubičica_1 29.06.2019.

    Veću glupost nisam mogla pročitat.Političari popale milijone i nikom ništa.Platite doktore i neće primat mito.Nije ni čudo sto se doktori iseljavaju .Dali znate kolko je lječnik plaćen u Irskoj ili Njemačkoj?Mladi dobro naučite engleski i njemački jezik i nećete biti sirotinja sa doktorskom diplomom.

  • Pivski trbuh_1988 29.06.2019.

    100 eura. Dobro je. Pa to je min na dnevnoj osnovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare