To je to što me zanima!

Zagrebački policajac fekalijama uneredio ured načelnika: 'Bio je pijan, možda mu smeta obnova'

Zagrebački policajac izvršio je veliku nuždu na stolu načelnika u postaji u samom centru Zagreba. Navodno je bio pod utjecajem alkohola, a i ranije se nedolično ponašao...
Vidi originalni članak

Nered kojeg je zagrebački policajac napravio u prostorijama V. policijske postaje u centru Zagreba velika je neugodnost. Podsjetimo, on je ušao u prostorije postaje, izvršio veliku nuždu na stol načelnika postaje Jose Žugaja. Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je nezadovoljni policajac bio pod utjecajem alkohola, a kolegama je otprije poznat po nedoličnom ponašanju. 

Navodno je tako ranije dobio sudsku zabranu prilaska kolegici koju je uznemiravao, također pod utjecajem alkohola. 

BIZARNO U CENTRU ZAGREBA Policajac iz Zagreba šefu odlučio pokazati nezadovoljstvo: Veliku nuždu obavio u njegovom uredu

Policajac, koji je u trenutku kada je revoltirano uneredio postaju, navodno je bio na godišnjem odmoru, a zbog svega je i kažnjen, prijavljen je zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije. 

Jutarnji neslužbeno doznaje i kako je jedan od razloga nezadovoljstva bila obnova zgrade u kojoj se nalazi postaja, a koja je stradala u potresu. 

- Dulje vrijeme žalio se na nepostojanje sanitarnog čvora. Zamislite situaciju u kojoj policajac mora cijelu smjenu odraditi, a da nema gdje obaviti nuždu. Možda je to bio "okidač" - rekli su sugovornici za Jutarnji. 

Sindikat policije Hrvatske ističe kako postoje puno "primjereniji načini" da se riješi problem nečijeg nezadovoljstva, no ističu kako, po svemu sudeći, se radi o incidentu koji je povezan "s pretjeranim konzumiranjem alkohola, a ne s nekim opravdanim razlozima". 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • blabla truc 26.03.2023.

    izasrao i sefa i stanicu.. 💪🏻

  • ptica neznalica 26.03.2023.

    Neki bi rekli svakom prema zasluzi. Ili go. gov.

  • regma 24.03.2023.

    zasto ured zasto nije doticnog neko za bu..lom mora cistit

Komentiraj...
Vidi sve komentare