To je to što me zanima!

Zagrebački policajci jurili po obilaznici 170 km/h

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija nije imala upaljena rotacijska svjetla niti uključenu sirenu. Obilaznicom su vozili 170 km/h, a na autocesti do Karlovca i brže od toga
Vidi originalni članak

Vraćao sam se sa fakulteta u Osijeku i, kad sam došao na zagrebačku obilaznicu, primjetio policijski kombi. Vozili su 170 kilometara na sat, što se vidi i na mom brzinomjeru. Pritom nisu imali upaljenu sirenu ni plava rotacijska svjetla, pa mislim da nisu bili na intervenciji, rekao je J.K. (22) iz Zadra. On je svojim mobitelom snimio policajce u četvrtak oko pola dva poslije podne. Za kombijem je vozio sve do Karlovca, gdje je sišao s autoceste.
- Na putu do Karlovca policajci su na mahove vozili i 190 kilometara na sat, no to ipak nisam snimio - kaže J.K.
Ipak, treba napomenuti da policajci nisu dužni upalti sirenu ili rotacijska svjetla, osim ako ne žele da im se maknu vozila u prometu, čak ni kad su na intervenciji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hacker-ri 21.11.2007.

    Malo je jadan video jer traje 2 sekunde, nemozes odredit jel rotirka radi ili ne, niti dali se on zaletio ! Ali posto znam sam po sebi sta rade takvi ljudi u autima ne cudim se!!! A tko je bez grijeha nek baci kamen prvi!!! Tko jos vozi 50 tko je takav idiotski zakon i pisao ???? Pa 70 se vozi svugdje po svijetu, ali naravno kad imamo BESKORISNE PLANOVE ZA PELJESKI MOST, zastno ne bit posebna sacica seljaka pa imat i zakone jadnije od drugih ! 0.0 HRVATSKA----Britanija 0.8 NAJMANJE NESRECA PIJANACA U BRITANIJI--- KAZNA, godisnja placa !

  • Leftybaby 19.11.2007.

    hahaha

  • Pongra 18.11.2007.

    D I R E K T O R U ne ser... vozač sam profesionalac , stalno sam na cesti što svašta doživim od naših plavaca nije ni za pričati. Puna linija za njih ne postoji , preserači se naguravaju , tjera te kako bi te mogao snimiti. Dovodi u opasnost i sebe i druge. Prošeči po kvartovima gledaj kako se parkiraju , ne poštuju ni rezervirana ni privatna ni invalidska mjesta, zebra im je nepoznanica itd... Birtije su im vrlo dobro poznata mjesta da ne pišem više jer sam dosadan sam sebi . Samo otvori oči kad ideš po gradu pa se onda javi. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare