To je to što me zanima!

Zagrepčani se odazvali akciji 
Caritasa i kupili božićna drvca

Humanitarna akcija: Prodavali su božićna drvca po cijeni od 100 do 170 kuna, a sav prikupljeni novac dat će socijalno ugroženim obiteljima diljem Hrvatske
Vidi originalni članak

Baš kao i proteklih 14 godina, Caritas Hrvatska organizirao je u suradnji s Hrvatskim šumama u subotu na glavnom zagrebačkom trgu humanitarnu akciju simbolično nazvanu Intervencija.

Prodavali su božićna drvca po cijeni od 100 do 170 kuna, a sav prikupljeni novac dat će socijalno ugroženim obiteljima diljem Hrvatske.

- U prodaji imamo 242 drvca posađena u posude, koja će kupci nakon blagdana moći presaditi u svoj vrt ili dvorište. Odaziv je bolji nego što smo očekivali i hvala svima koji na ovaj način pomažu ljudima koji se bore s bolešću, neimaštinom, dugovima ili nezaposlenošću. Mnogi od njih ove si godine drvce neće priuštiti - rekao je Boris Peterlin iz Caritasa.     

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vilim 17.12.2016.

    Kad je u pitanju Caritas i ljudi koji to vode valja biti jako oprezan. Sjetimo se samo one Jelene Brajše koja je donacije preko svog čovjeka kuhara Mije prodavala na Trešnjevci. Kada je Mijo bio optužen za pedofiliju jer je iskorištavao djecu o kojoj je navodno brinuo Caritas , Brajša ga je branila tvrdeći da je nevin jer je Mijo ucjenjivao Brajšu kako će iznijeti sve o prodaji donacija u što je on bio izravno uključen. Nakon svega iznenada je bljesnula novo izgrađena ogromna kuće Jelene Brajše a kaptolski moćnici zaustavili su sve sudske istrage. Vrijeme je da odgovarajuće institucije uđu u Caritas i ponovo bez pritisaka sa strane istraže sav lopovluk ove morbidno lopovske udruge Katoličke Crkve u Hrvatskoj. Bozanić o svemu šuti jer i njega ucjenjuju kompromitirajućim materijalima !!..

  • ursuss 17.12.2016.

    neka objave kome su dali....vjerojatno će dobiti i Todorić,Milanović,Karamarko,Josipović...a bilo bi dobro i Mesiću štogod dati....sirotinja neće dobiti NIŠTA...

  • ursuss 17.12.2016.

    Volio bih vidjeti taj novac i manipulacije sa istim..."djelit će po principu jedan pišeš-dva dalje" i to samo onima koji obećaju da će glasati za:...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare