To je to što me zanima!

Zagrepčani su ga pozdravljali: Orešković u šetnji sa sinovima

Mandatar nove vlade Tihomir Orešković i njegova supruga Sanja roditelji su četvero djece. Imaju dvije kćeri na pragu punoljetnosti i dva sina predškolske dobi
Vidi originalni članak

Mandatar nove Vlade Tihomir Orešković u nedjelju ujutro izveo je svoja dva mlađa sina u šetnju Zagrebom. 

Ujutro su izašli iz stana u Teslinoj i prošetali do Müllerove trgovine na Trgu bana Jelačića gdje su kupili igračke i vratili se kući. 

Putem su im prilazili građani i s oduševljenjem pozdravljali mandatara. 

Davor Puklavec/PIXSELL

Tihomir Orešković (49) i supruga Sanja imaju četvero djece - dvije kćeri na pragu punoljetnosti i dva sina predškolske dobi. 

Sanja, inače Zagrepčanka rođena u blizini Bijenika, život je posvetila obitelji dok se muž usredotočio na karijeru.

Tomislav Miletić/PIXSELL

Tihomir Orešković na polnoćki sa suprugom Sanjom

Idi na 24sata

Komentari 368

  • lupi dobrić 28.12.2015.

    A zato je na tgraću bilo nekih 10 000 ljudi,nezapamćena gužva.

  • plik 28.12.2015.

    Eto, i zato mi necemo nikad nikud: "Putem su im prilazili građani i s oduševljenjem pozdravljali mandatara." Da mi je samo znati koji su to bublesi. Stvarno nismo nista naucili iz povijesti, jer covjek jos nije ni prav izabran, a mi vec klicemo !! HEEELLLOUUU.. !! Ajmo vidjet kaj ce covjek napraviti pa mu pljeskat nakon godinu dana.

  • beowulf1 28.12.2015.

    Vjerovatno čovjek ima neke kompetencije, samo ovako iz neba pa u rebra staviti čovjeka za premijera a nije ga bilo nigdje, čak ni ne priča hrvatski, meni je to sve lakrdija. Ovo je iznevjera birača svih opcija, a dokad će trajati, budemo vidjeli. Mislim da je jedina opcija ići van u neku zapadnu europsku državu gdje se sve zna, a o politici se najmanje razmišlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare