To je to što me zanima!

Zagrepčanin (29) skoro poginuo pod vlastitim autom: Ostao priklješten između stupa i vozila

Kako bi spriječio vozilo da ne krene s mjesta, mladić se zaustavio iza automobila i pridržavao ga. No, umjesto da zaustavi automobil, zamalo je završio tragično
Vidi originalni članak

Noćas je oko ponoći u Klinici za Traumatologiju hospitaliziran 29-godišnji mladić koji je podlijegao teškim ozljedama nakon što je pokušao zaustaviti vlastiti automobil.

Kako prenosi Jutarnji, mladić je zaboravio ili, pak, nije dovoljno dobro povukao ručnu kočnicu, što je naposljetku uzrokovalo da se automobil pokrenuo unatrag.

AUTO UNIŠTEN, VOZAČ SPAŠEN VIDEO Kod Virovitice je čekao da prođu ovce, zapalio mu se BMW

Mladić je svoju Hondu FR-V zagrebačkih oznaka parkirao na parkiralištu Ulice Kalabarovo vrelo u zagrebačkim Šestinama. Izašao je iz automobila, no bez poduzimanja svih potrebnih radnji. Kako bi spriječio vozilo da ne krene s mjesta, mladić se zaustavio iza automobila i pridržavao ga. No, umjesto da zaustavi automobil, zamalo je završio tragično

- Vozilo je stražnjim lijevim dijelom udarilo u betonski stup javne rasvjete od kojeg se odbio udesno te se nastavilo nekontrolirano kretati u smjeru sjevera, dok je vozač ostao prikliješten između osobnog automobila i betonskog stupa - rekli su iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Demetra 06.05.2021.

    Kakav je ovo članak bez glave i repa? U naslovu je "skoro poginuo", a u članku je "podlegao teškim ozljedama"! I što je na kraju - živ ili mrtav? Tu "sitnicu" ste zaboravili napisati!

  • NeboBezOblacka 06.05.2021.

    Ajde što si napisala Hodna, a ne Honda... ali "podlijegao teškim ozljedama"... jel dečko mrtav ili samo ozlijeđen?

  • area 62 06.05.2021.

    Kako neki uspijevaju proći vozački? 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare