To je to što me zanima!

Zagrepčanin nazvao policiju i zaprijetio: "Skinut ću papu!"

Mladića sumnjiče za širenje lažnih i uznemirujućih glasina. Za prvog dana posjete pape RH privedeno je ukupno 28 ljudi. Hitna pomoć intervenirala je 50-ak puta
Vidi originalni članak

"Skinut ću papu!”, zaprijetio je B.B. (20) iz telefonske govornice pola sata nakon ponoći u petak u Zagrebu dežurnom policajcu na 192. Policijska ophodnja nije gubila vrijeme, te su ga ubrzo našli na ulici u blizini govornice s koje je nazvao. Mladić je uhićen i doveden u Jedinicu za zadržavanje i prepratu gdje je proveo noć. Nad njim je provedena kriminalistička obrada, a temeljem sudskog naloga pretražen je i stan na zagrebačkom Medveščaku gdje živi. U stanu je policija našla i nekoliko grama marihuane. Uz kaznene prijave za širenje lažnih i uznemirujućih glasina, te zlouporabu droge, osumnjičeni B.B. doveden je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Za prvog dana posjete pape Benedikta Hrvatskoj, u subotu, policija je privela ukupno 28 osoba. Od toga ih je 24 bilo stranih državljana koji su u službene prostorije dovedeni zbog provjere zakonitosti ulaska i boravka u Republici Hrvatskoj. Četvero hrvatskih državljana dovedeno je, pak, zbog utvrđivanja identiteta. Nakon obavljenih provjera sve osobe su puštene, izvijestila je zagrebačka policija.

Tijekom susreta Svetog Oca s mladima na Trgu bana Josipa Jelačića okupilo se oko 25 tisuća ljudi.

Hitna intervenirala 50-ak puta

Tijekom dolaska i boravka pape Benedikta XVI. u Zagrebu hitna medicinska pomoć u dva dana bilježi pedesetak manjih intervencija uglavnom uslijed tegoba uzrokovanih vremenskim uvjetima. U zagrebačke bolnice na obradu je zaprimljeno desetak građana, priopćio je Krizni stožer Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Slava Njemu 06.06.2011.

    Evo ovaj mladic nam je pokazao kada nemas BOGA i VJERU da imas travu, drogu i psenicno zrno u glavi(ako i to)... OBRATITE SE ateisti i nadjite svjetlo u vasój tami,BOG VAS ceka!!

  • user_36996 06.06.2011.

    inteligencija mu je očito na nivou! al budući da je vjerojatno potomak nekih komunjara, nema na koga ni biti pametan!

  • deny_os 06.06.2011.

    Htjeo je biti popularan pa je zaradio prijavu, a za marihuanu moguće i zatvora. Da je glup, je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare