To je to što me zanima!

Zagrepčanin u kombiju vozio jednog Indijca i 30 Pakistanaca

Policijski službenici Policijske postaje Korenica su, u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije, dovršili kriminalističko istraživanje nad tim 36-godišnjakom, koji je po uhićenju predan pritvorskome nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske
Vidi originalni članak

U mjestu Vranovača, na području Korenice, uhićen je Zagrepčanin koji je u kombiju sa zagrebačkim registrskim pločicama vozio 31 ilegalnog migranta. Zaustavili su ga u srijedu, 4. srpnja, djelatnici Policijske uprave ličko-senjske i u tovarnome prostoru našli jednoga Indijca i 20 Pakistanaca.

Policijski službenici Policijske postaje Korenica su, u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije, dovršili kriminalističko istraživanje nad tim 36-godišnjakom, koji je po uhićenju predan pritvorskome nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnome državnom odvjetništvu.

U pritvoru je i 26-godišnji državljanin BiH koji je dan prije, 3. srpnja, također na području općine Plitvička jezera, uhićen zbog istoga kaznenog djela. U Gornjem Vagancu zaustavila ga je policija u automobilu sa slovenskim registarskim oznakama. Njegovi 'suputnici' bili su četiri turska državljanina, za koje je utvrđeno kako su ilegalno prešli našu granicu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Julija5ogulinka 10.07.2018.

    To je vozač ubera ljudi što vam je

  • Lala1808 09.07.2018.

    platiti će 2000 kuna kazne zaradio minimalno 30000 tisuća eura i za sedam dana biznis ide dalje -za takve smo obečana zemlja gdje je kriminal zakonom zaštićen

  • merida_1 09.07.2018.

    Pa ovi naši debili na granici dobili svu opremu od Evropske unije ,a ovi se prešetavaju po državi kao na Korzu,ćemu služe graničari..osim za podmićivanje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare