To je to što me zanima!

Zagrepčanin u šoku: Šetao sam psa i naletio na ovo. Neki luđak opet pokušava ubiti životinje!

Pod okriljem noći netko je postavljao jezive zamke za životinje po Maksimiru. Radi se o mesu s velikim čavlima u njima...
Vidi originalni članak

Usred noći pas me probudio da mora na wc. Ponovno sam se dignuo u 5.30 za posao, a kada sam otišao istim tim putem pored psećeg parka, naišao sam na meso na podu, ispričao nam je čitatelj. 

Kao što se može vidjeti po slikama, postavljeno meso za psa u sebi ima dosta velike čavle. 

Kako saznajemo, ovo nije prvi put da su takve stvari postavljene po Maksimiru. Osim otrova, komad mesa s čavlima u sebi već je poznata pojava. Nepoznatog počinitelja još nisu ulovili.

- Pored tog psećeg parka u Švarcovoj netko već godinama postavlja otrove, čavle i što sve ne i policija ga/ju ne može uhvatiti. Znači da je u periodu od 3.45 sati, kada sam prvi put šetao psa i onda u 5.30 prije posla, netko hodao okolo i postavljao zamke - nadodao nam je čitatelj. 

Kontaktirali smo i policiju koja nam je potvrdila da radi na tome. 

Dolaskom na mjesto događaja nisu zatekli nikoga niti kakve sumnjive predmete, ali raditi će na tome da utvrde sve okolnosti. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Ivan111_1 14.06.2023.

    neko kome je dojadilo cistiti pseceg govna !!

  • kapetan ratnog broda galeb 13.06.2023.

    pa to je baš super

  • Šeherzada 13.06.2023.

    takve treba motrit , dobro naudarat i u zatvor na odredeni dobar dio vremena ..mozda razbistre pamet .takvi bolesnici su opasni i za ostale ljude ako imaju toliko zlobe u sebi da cine to bilo kojem drugom (neduznom) zivom bicu !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare