To je to što me zanima!

Zahtjev odbijen: Polančec ipak ne može iz zatvora na posao

Razlog odbijanja molbe, osim negativne reakcije javnosti, je činjenica da još nije završen sudski postupak protiv njega u aferi Spice. Sad je u zatvoru u Turopolju
Vidi originalni članak

Polančecova molba da iz zatvora odlazi na posao je odbačena, pa će mjesto direktora u tvrtki njegove supruge ostati prazno, piše Večernji listRazlog odbijanja molbe, osim negativne reakcije javnosti, je činjenica da još nije završen sudski postupak protiv njega u aferi Spice. 

Na daljnja ročišta dolazit će iz kaznionice u Turopolju u kojoj je od prošlog tjedna. Prijedlog da ga se preseli u kaznionicu poluotvorenog tipa dan je na Odjelu za dijagnostiku i programiranje u Remetincu gdje je Polančec išao na sistematski pregled.

U Turopolje je iz Remetinca ponio prijenosno računalo na kojem pregledava CD-e sa spisima, ali interneta nema. U višekrevetnoj je ćeliji, a dva puta u mjesecu ima pravo na posjete u trajanju od po sat vremena. Nakon što odsluži dvije trećine kazne imat će pravo izlaska u grad s posjetiteljima.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • past_ 23.11.2012.

    tija je on popodne i do matere na ručak ma dajjj.. stoj u zatvoru i tipkaj na wc

  • hipron 23.11.2012.

    Oćem i ja u Zatvor, da mi bude lijepo kao Polanćecu

  • zng108 23.11.2012.

    zar je taj polancec jos ziv on je trebao zavrsiti na elektricnoj stolici,ali koliko vidim on ce napistai knjigu u zatvoru s naslovom JA I IVO DRUGA DVA KRALI SMO SVE SE ZNA

Komentiraj...
Vidi sve komentare