To je to što me zanima!

'Zahtjev za mojim opozivom je neuspješna inicijativa oporbe'

Podsjetimo, SDP traži i opoziv cijele Vlade, a tvrde da im je cilj dovesti premijera Andreja Plenkovića u Hrvatski sabor kako bi odgovorio na pitanja o aferi Agrokor
Vidi originalni članak

 Premijer Andrej Plenković u petak je u Malom Lošinju komentirao SDP-ov zahtjev za njegovim opozivom rekavši da je to još jedna neuspješna inicijativa oporbe, protiv interesa hrvatskih građana, u trenucima kad treba stabilizirati hrvatsko gospodarstvo.

"To je još jedna unaprijed neuspješna inicijativa oporbe protiv interesa hrvatskih građana, interesa zaposlenika, financijskog oporavka i restruktuiranja kompanije, protiv gospodarskog i financijskog imagea zemlje u trenucima kada sve činimo da bismo stabilizirali naše gospodarstvo", izjavio je Plenković za HRT nakon posjete Muzeju Apoksimena u Malom Lošinju.

SDP traži i opoziv cijele Vlade, a tvrde da im je cilj dovesti premijera Andreja Plenkovića u Hrvatski sabor kako bi odgovorio na pitanja o aferi Agrokor.

Za to su, kako tvrde, prikupili 31 potpis zastupnika i uputit će ga u saborsku proceduru danas ili u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • opussave 29.10.2017.

    'Zahtjev za mojim opozivom je neuspješna inicijativa oporbe' - ova izjava je sramotna da sramotnija ne može biti, Plenković se skriva iza 76 ruku koje sigurno u slijedećim ozborima neće imati, a još je sramotnija oporba, nemaju snage ni iz sabora izači, a kamo li nešto drugo.

  • jozabroz 28.10.2017.

    plenkovicu,ko to kod tebe ili bez tebe i vlade moze odobrit i potpisat nabavu ona dva blindirana auta?? pitam zato je je izasao clanak da komsije slovenci kupuju isto dva samo za 10 miliona kuna manje od tvoje,tj vase dogovorene cjene???ja bi volio da ti il tvoj bozinovic to jasno i glasno objasni javnosti,,ili nek javnost misli koliko od toga ide bozinovicu?? ehe da je drug ranko sef policije to bi bilo i 20 miliona..)))))

  • ina67 28.10.2017.

    Bogme lijepo podijeljeno INA i Agrokor. Pa poručila je KGK da život ide dalje i bez Agrokora. Sve je jasno, normalno onima koji ne žele priznati ne trebaju, jednog će im dana vlastita djeca reći gdje su bili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare