To je to što me zanima!

Zahvalio na podršci: Zbog vas su se uvrede jako smanjile

Nakon višetjedne kampanje hejta protiv mene, vaše su mi poruke davale snagu da s osmijehom i obnovljenim strpljenjem dočekujem uvrede, kazao je Glavašević
Vidi originalni članak

Nakon što je Bojan Glavašević, pomoćnik ministra branitelja Predraga Matića, gostovao u HTV-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2', na Facebook-u je pokrenuta grupa 'Ja ne mrzim' u znak podrške Glavaševiću. 

Večeras je grupi pismo uputio i sam Glavašević koji im je zahvalio na širenju tolerancije i pomirenja.

- Nakon višetjedne kampanje hejta protiv mene, vaše su mi poruke (prepričavane od prijatelja i obitelji, najčešće) davale snagu da s osmijehom i obnovljenim strpljenjem dočekujem uvrede i omalovažavanje. Moram vas izvijestiti, međutim, da se dogodilo nešto lijepo: svojim ste angažmanom počeli pobjeđivati u bitkama. Uvrede i omalovažavanja nisu do kraja prestali, ali se njihova učestalost i intenzitet drastično smanjio, napisao je Glavašević. 

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Satnik Dušan Jugović 24.11.2014.

    Jel' prodao još koju kilu kostiju svog oca za SDP-ovsko uhljebljavanje? Dobro je on unovčio svoju ne-mržnju, micica mala.

  • svanuće 24.11.2014.

    Svi koji ne mrze duže i mirnije žive ,ne proždire ih avet mržnje.

  • 24.11.2014.

    e moj narode,to su vam priče iz davnina ~ ivana brlič mažuranić,pročitajte dva puta i vidite da samo voli sebe ~psihomodo~ti si Budalašević a me sin glavašević

Komentiraj...
Vidi sve komentare