To je to što me zanima!

"Zainteresiran sam za Dioki, pregovaram s vjerovnicima"

Mi smo bili zainteresirani i prije dolaska Čaliskana, zainteresirani smo i danas. Razgovaramo s vjerovnicima. Više od toga vam ne mogu otkriti, kazao je Čermak
Vidi originalni članak

Ivan Čermak, umirovljeni general, zainteresiran je za Dioki, matičnu Dininu kompaniju. No, rekao je i da do okončanja pregovora ne može reći više. 

- Mi smo bili zainteresirani i prije dolaska turskog Čaliskana, zainteresirani smo i danas. Razgovaramo s vjerovnicima. Više od toga vam u ovom trenutku ne mogu otkriti - rekao je Čermak za Večernji list, dok je za Dnevnik 3 HTV-a dodao kako pokušavaju pronaći model ulaska u Dinu i Dioki. Iako, napomenuo je, dugovi su vrlo veliki.  

Svoju ponudu za preuzimanje poslovanja posrnule petrokemijske tvrtke Čermak je objavio potkraj prošle godine, no iz posla se uskoro povukao zbog procjene da je “investiciju nemoguće realizirati u uvjetima postojećih vlasničkih odnosa, odnosa s vjerovnicima, nedostupnosti relevantnih podataka o pravnom, financijskom i poslovnom stanju”.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 104

  • zng108 27.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • krifa 22.02.2013.

    Pa odkut Cermaku odjednom tolika lova da kupi OMV pa oce DIOKI na zapadu se generacije nemogu tako brzo obogatit kao u Hrvatskoj sto di je sad Bajic jer ovi se rugaju bivsem sistemu al nema nit jednog generala bivse yuge da je se ovako obogatio il njegovo djete a kod nas moguce od vodoinstalatera do generala pa najmocnijeg covjeka hrvatske ovo samo moze u rusiji..

  • joka balen 20.02.2013.

    bolje da on preuzme nego da vlada sve te tvrtke uništi svaka čast generale

Komentiraj...
Vidi sve komentare