To je to što me zanima!

Zajedno su popili piće, a onda ju je ubio, raskomadao i zapalio

Tijelo Jacqueline Vandagriff (24) pronađeno je raskomadano i spaljeno u Acorn Woods parku u gradu Grapevine. Sumnja se da ju je ubio muškarac s kojim je pila piće u baru
Vidi originalni članak

Tijelo Jacqueline Vandagriff (24) iz Texsasa pronađeno je 14. rujna oko 6.30 sati u parku Acorn Woods u američkom gradu Grapevine. Tijelo je bilo raskomadano i spaljeno, a svjedoci su rekli kako su vidjeli muškarca kako stoji iznad vatre, a potom odlazi. 

MBC 5 televizija došla je u posjed snimke nadzornih kamera za koju policija vjeruje da prikazuje 24-godišnju studenticu posljednji put živu. Studentica je snimljena u dva kafića u Dentonu gdje je upoznala Charlesa Bryanta, muškarca optuženog da ju je ubio i zapalio. 

Na snimci se vidi da njih dvoje sjede jedno pored drugoga i započinju razgovor. 

Konobarica iz prvog kafića kaže kako su u drugi otišli kad je njoj završila smjena, a ona nije željela ići s njima. Osoblje drugog kafića navodi da su tamo bili oko sat vremena, popili su nekoliko pića, ali nisu bili pijani.

Policija je, pak, objavila da su zajedno otišli oko 21.45 sati što je osumjičeni opovrgnuo i rekao da s njom nije napustio zadnji bar u kojem su bili. 

Detektivi vjeruju da je Bryant odveo studenticu u svoj stan gdje ju je ubio. Još nije utvrđen motiv ubojstva. Njezina torbica je pronađena u kanti za smeće, a mobitel još traže. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • vrh 23.09.2016.

    ubio, raskomadao i ispekao, a meso nije pojeo? stvarno ne kužim

  • 23.09.2016.

    svjedoci kazu da su vidjeli muskog kako stoji nad vatrom di je ova gorila? sta su oni bili nad drugim lesom kad su bili flegmaticni? sumnjivi mi ti svjedoci,iako sumnjam na batlera,batler je uvijek kriv

  • fear combat 23.09.2016.

    a šta ćeš drugo s njom

Komentiraj...
Vidi sve komentare