To je to što me zanima!

Zakasnili na kobni let 447 pa stradali u teškoj nesreći

Talijani Kurt i Johanna su zakasnili na kobni let iz Brazila. Iz Münchena su kući išli autom i sudarili se. Žena je poginula, a suprug je teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Talijani Kurt i Johanna Ganthaler iz Tirola mislili su da imaju sreće. Zakasnili su na koban let Air Franceova zrakoplova koji se prošli ponedjeljak srušio u Atlantski ocean. Budući da nisu stigli na let 447 uzeli su karte za sljedeći let  i nekoliko sati kasnije stigli su u München. U Münchenu su brzo nešto pojeli i krenuli  automobilom kući u Meran u južnom Tirolu.  No u blizini grada Kufsteina nastradali su u prometnoj nesreći. Žena je umrla na mjestu, a njezin muž je u bolnici. Život mu je u opasnosti. Na dan nesreće slavili su 39 godina braka.

DO SADA NAĐENA 44 TIJELA
Spasioci su do sada
našli 44 tijela žrtava koji su poginuli u avionu Air Francea koji se srušio u Atlanski ocean. Nađeni su i još neki dijelovi zrakoplova, a istražitelji se nadaju da će uz pomoć njih otkriti zašto se on srušio. Obitelji žrtava najavljuju tužbe, a njihovi odvjetnici kažu da za će za svakog poginulog tražiti milijun eura.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • martica21 18.06.2009.

    ovima je bilo suđeno..

  • Gatsby 12.06.2009.

    Silvio , Angelo, Roberto...Berlusconi, Rossi, Paganini,... Kurt, Gerhard, Herbert, Klaus, Ganthaler, Klinsman, Beckenbauer... - Primjećujete li neku razliku? Tirol je još uvijek u Austiji ako se dobro sjećam .

  • Gatsby 12.06.2009.

    Talijani Kurt i Johanna Ganthaler iz Tirola mislili su da imaju sreće! A što će Vam ta rečenica uopće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare