To je to što me zanima!

Zaključani u šibenskoj bolnici: Mislili da bračni par ima ebolu

Bračni par došao je na Hitnu jer je muškarac imao visoku temperaturu i crvene točkice po tijelu. Odmah su ih zatvorili u karantenu. U pitanju su - vodene kozice
Vidi originalni članak

Pomozite! Zaključali su nas na odjelu šibenske Hitne pomoći, a ne žele nam reći zašto! Zvali smo i policiju – javili su portalu Šibenik.in u četvrtak oko 16 sati šokiran bračni par iz Šibenika. 

Naime, medicinske sestre su zbog visoke temperature i crvenih točkica po cijelome tijelu muškarca, inače pomorca, posumnjale da boluje od ebole.

Kako Šibenik.in doznaje, pomorac je medicinskim sestrama rekao da je neki dan došao iz strane zemlje i odmah su ga smjestili u karantenu. Njegovu suprugu su nakon više od pola sata pustili, a tek nakon što je na odjel stigla infektologinja, koja je odmah zaključila da je riječ o vodenim kozicama, a ne eboli, pustili su i njega.

Sanacijski upravitelj šibenske Opće bolnice dr. Ante Županović kaže da je riječ o normalnoj proceduri kada medicinsko osoblje posumnja da pacijent ima neku infektivnu bolest.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • najiram 10 01.05.2015.

    mogli su ih lijepo upucati i spaliti bilo bi sigurno da se zaraza neče širiti dalje...sve po kratkom postupku..i kraj još reči da su teroristi nebi se čudil nasoj administraciji i ostalim državnim uhljebima....

  • LeonardoDi Caprio 01.05.2015.

    Što nisu Županovića zatvorili s njim kad je to normalna procedura, bez objašnjenja pa nek napravi pressicu iz karantene.

  • SUSSIE_1 01.05.2015.

    Mislim da je ok da su ih smjestili u karantenu. Ipak je bila sumnja na vrlo ozbiljnu bolest. ali ljudima je trebalo ozbiljno objasniti zbog čega su tamo...pa ne bi bilo panike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare