To je to što me zanima!

Zalijepila igle zaražene HIV-om po ogradi da bi otjerala lopove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Neimenovana liječnica polijepila je po ogradi oko kuće igle zaražene virusom HIV-a nakon druge provale. Susjedi su je prijavili jer su strahovali zbog svoje djece
Vidi originalni članak

Brazilska liječnica zbog čestih je krađa i provala oblijepila igle zaražene virusom HIV-a po cijeloj ogradi oko kuće. Napisala je i upozorenje. Liječnica radi kao ortoped u lokalnoj bolnici, piše Globo

Rekla je kako je igle donijela s posla jer su joj lopovi dva puta provalili u kuću. Susjedi su se uskoro pobunili strahujući da se djeca ne nabodu. Policija je naredila liječnici da u roku pet dana ukloni opasne predmete.

Virus HIV-a jako je osjetljiv na promjene temperature i izloženost zraku. Izvan ljudskog tijela ne može dugo preživjeti. Ipak, moguća je zaraza pri ubodu, pogotovo ako je u igli ostalo dosta krvi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • eurodiesel 24.08.2011.

    zar nitko od vas nije pomislio da ona blefira!!??

  • Feel 23.08.2011.

    hahahaha a dobro, ocaj ljude na svasta natjera, iako budimo realni, te sprice nakon tjedan dana may na suncu vise u sebi nemaju k.... kamoli ikakav virus. a i nije da je djeci pod nos nabila igle vec na vrh ograde al dooobro. meni je to malo smijesno, iako nebi voljela da mi susjeda na ogradi ima zaljepljene igle s hivom :)

  • skinzzg 23.08.2011.

    Gdje je ta dr. kupila diplomu pa da msili da ce virus HIV-a ostati zivjeti van organizma na njenim iglama danima, mjesecima, godinama ... hahahahhahahaa BTW, krasti viruse iz bolnice je kaznjivo djelo, bioloski terorizam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare