To je to što me zanima!

Zalijevali su indijsku konoplju kod Pule, uhvatila ih je policija

Odmah su uhićeni, a na mjestu događaja obavljen je i očevid tijekom kojeg je oduzeto 16 stabljika indijske konoplje pojedinačnih visina od 73 do 160 cm
Vidi originalni članak

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 18godišnjakom i maloljetnim hrvatskim državljaninom, te utvrdila da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, a da je 18-godišnjak uz to kazneno djelo, počinio i kaznena djela krađe i krivotvorenje isprava.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, temeljem operativnih saznanja, policija je 11. rujna oko 19.45 sati, na poljoprivrednom zemljištu u blizini Galižanske ceste kraj Pule uočila 18-godišnjaka i maloljetnika kako zalijevaju i obilaze  zasađene biljke indijske konoplje.

Odmah su uhićeni, a na mjestu događaja obavljen je i očevid tijekom kojeg je oduzeto 16 stabljika indijske konoplje pojedinačnih visina od 73 do 160 cm.

Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je i pretraga automobila Opel, u kojem su pronađene četiri boce za dohranu biljaka. Također je utvrđeno je da je 18-godišnjak na taj automobil postavio registarske pločice koje je otuđio u siječnju u Fažani s automobila Peugeot, čime je oštetio pravnu osobu iz Višnjana.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja se protiv obojice, zbog sumnje na uzgoj indijske konoplje radi daljnje prodaje droge, podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 16.09.2019.

    Dećki se brinuli o biljkama,pa plemenito od njih a vi hapsi odma

  • 16.09.2019.

    Četiri boce za dohranu biljaka,bravo našli ste boce,e,boceee..stpd pigs!

  • KC_Hunter 14.09.2019.

    to treba legalizizati i konacno pokrenut gospodarstvo, turizam.. tolika prazna polja, ljudi odlaze, a ONI se bave s par travki i s kojekakvim pozdravima iz proslosti,,ma dajte..

Komentiraj...
Vidi sve komentare