To je to što me zanima!

Zamaskirani specijalci pretresli su stan Alekseja Navaljnog

Ruski predsjednik Vladimir Putin američkom je predsjedniku Joeu Bidenu tijekom telefonskog razgovora u utorak 'pružio potrebna objašnjenja' o slučaju Navaljni, izjavio je glasnogovornik Kremlja
Vidi originalni članak

Policija je pretražila dom ruskog antikorupcijskog aktivista Alekseja Navaljnog i studio u kojemu snima videozapise za svoj YouTube kanal, rekli su njegovi suradnici. 

PROSVJEDI U 90 GRADOVA Podrška Navaljnom: Stotine prosvjednika uzvikuje ' Putin je lažov', policija ih mlati i uhićuje

U stan su upali zamaskirani specijalci tako što su obili vrata, a u vrijeme racije u tom prostoru se nalazio njegov brat Oleg, rekao je to Ivan Zhdanov, direktor Zaklade za borbu protiv korupcije pod vodstvom Navaljnog, prenosi portal tellerreport.com.

Inače, Aleksej Navaljni vratio se u Moskvu prije nekoliko dana iz Njemačke gdje se oporavljao od trovanja. Odmah po dolasku u Rusiju su ga uhitili i poslali na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od 30 dana.

Ruski predsjednik Vladimir Putin američkom je predsjedniku Joeu Bidenu tijekom telefonskog razgovora u utorak 'pružio potrebna objašnjenja' o slučaju Navaljni, izjavio je glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov.

Policija još nije dala komentar o pretresu njegovog stana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sadpasad 27.01.2021.

    Camio bi on meni dozivotno u zatvoru.

  • 27.01.2021.

    Korona je,treba se dobro maskirati😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare