To je to što me zanima!

“Zamijenio me je s drugim muškarcem i ubo u vrat”

Napadač Šesto otprije je poznat zagrebačkoj policiji zbog imovinskih delikata i poslova s drogom. Ima već nekoliko desetaka prekršaja
Vidi originalni članak

S leđa mi je dotrčao muškarac. Viknuo je: 'Ti si taj!’. Nisam se stigao ni okrenuti, a kamoli snaći. Osjetio sam snažan ubod ispod vrata, a potom i bol. Napravio sam dva ili tri koraka. Pokušao sam potrčati za napadačem. Krv je prštala na sve strane. Odmah su mi se natopile jakna i majica, ispričao je potreseni kuhar Goran Kozlica (32). U ponedjeljak u ponoć završio je smjenu u restoranu “Boban” u centru Zagreba. Krenuo je s kolegom kroz Gajevu ulicu prema automobilu kako bi se vratio kući u Vukomerec. No do auta nije uspio doći. Nervozni Marko Šesto (25), koji se samo nekoliko trenutaka prije posvađao s djevojkom, tražio je mladiće koji su se u svađu upleli. Ugledao je Gorana i njegovog kolegu s posla. Goran mu je najvjerojatnije sličio na jednog od njih pa ga je Šesto odlučio odmah napasti.
- Iznenadio me. Uspio sam povikati: 'Molim? Tko si ti?’, a onda sam se srušio. Kolega je nazvao Hitnu i prijatelje. Polegli su me na auto. Stavili su mi prst na prsa i zaustavili krvarenje - kaže Kozlica, koji je trenutačno na liječenju u KB-u Dubrava. Iako su mu prvo rekli da će morati na operaciju, stanje mu se stabiliziralo. Uzeo je bolovanje, a nada se da će se vrlo brzo oporaviti. Policija je iste večeri uhitila napadača i odvela na razgovor u postaju.  Još traje obrada.


S OBZIROM DA JE KOZLICA PREŽIVIO, KAZNA ĆE BIT BLAŽA

Napadač Marko Šesto otprije je poznat zagrebačkoj policiji zbog imovinskih delikata i poslova s drogom. Ima već nekoliko desetaka prekršaja.
- Da ga je počinitelj usmrtio, dobio bi kaznu najmanje pet godina zatvora, ali s obzirom na to da se radi o pokušaju ubojstva, kazna je ipak blaža. Sud će donijeti odluku nakon što se utvrde sve činjenice napada, kao što su, primjerice, njegovo ponašanje prije kaznenog djela i druge okolnosti - objasnili su u PUZ-u. Kozlica će se savjetovati prije nego što odluči tužiti Šestu.

PAR SE SVAĐAO NASRED ULICE NAKON PONOĆI
Marko Šesto se posvađao s djevojkom. Dva prolaznika vidjeli su ih i rekli Marku da se ne dere na djevojku. Tada se posvađao i s njima.

UPLIĆU SE PROLAZNICI, DEČKO IH TRAŽI
Nakon svađe Šesto kreće u potragu za prolaznicima koji su mu se zamjerili. Ljutit je i manijakalno trči centrom Zagreba

RANJAVA U VRAT KUHARA KOJI JE IŠAO PREMA AUTOMOBILU
Ugledao je dvojicu za koje je pomislio da su se upleli u njegovu svađu s djevojkom. Pogriješio je i pogrešnog mladića ubo nožem ispod vrata.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bubamara 23 23.02.2010.

    kakvih sve budala na ovoj zemlji ima i svi spremni da ubiju...

  • nena4 23.02.2010.

    Ima već nekoliko desetaka prekršaja i otprije je poznat policiji.Super!Dosta mi je više tih koji su njima poznati i kad naprave glupost onda se još pohvale.Jadna naša lijepa naša;-)) Goranu želim brz oporavak!

  • crnilabud 23.02.2010.

    i like ZG!

Komentiraj...
Vidi sve komentare