To je to što me zanima!

Zamjenica Orsata Miljenića nije imala pojma o amandmanima

Zamjenica ministra Miljenića Sandra Artuković Kunšt, unatoč plaći od 15.300 kn, u Saboru se blamirala teškim neznanjem. Nije znala koje amandmane prihvaća ili ne
Vidi originalni članak

Zamjenica ministra Orsata Miljenića u Saboru nije znala koje amandmane na Ovršni zakon prihvaćaju, a koje odbacuju.

Ovršni zakon Zoran Milanović usporedio je s Biblijom. Rekao je: “Ako mislite da je Biblija komplicirana, uzmite Ovršni zakon”. 

Iako bi nekoliko amandmana trebalo biti znatno jednostavnije, Sandra Artuković Kunšt nije ih popamtila, a nije imala šalabahter. Kad je shvatila da je u nezgodnoj situaciji, pokušala je od Josipa Leke uzeti papir s kojeg je predsjednik Sabora čitao popis amandmana. U tom naumu nije uspjela pa je pokušala blefirati. “Djelomično prihvaćamo amandmane Hrvatskih laburista”, rekla je Artuković, a to je predsjednika Sabora naljutilo. On je prekinuo zamjenicu ministra zamolivši da za svaki amandman objasni prihvaća li ga Vlada i u kojem obimu. No i tu je krenula naopako, od amandmana broj tri, a ne od broja jedan, pa ju je ispravio Branko Vukšić. Tajnica Sabora od nelagode je kolutala očima.

- Drugi put ću prekinuti glasovanje ako ne budete imali sa sobom sve amandmane i obrazloženja bilo tko. Javno objavljujem to - rekao je Leko. Zamjenica ministra ima plaću od 15.300 kuna neto.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • ona_koja_zna 17.07.2014.

    Nije ona imala pojma o ničemu! Koja sramota!

  • djohn 17.07.2014.

    valjda slabo priča hrvatski

  • SAINT 16.07.2014.

    Kukuriku ima sve zaposlene po stranačkom ključu. a totalno nesposobne ljude koji ne vole svoju zemlju inače bi otišli iz te vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare