To je to što me zanima!

Zapalila se limuzina na mostu u San Fransicsu, pet poginulih

Limuzina je iz Alamede vozila prema Foster Cityju. Policija je izvijestila kako su putnici primijetili dim te je vozač odmah zaustavio limuzinu. Poginulo je pet žena
Vidi originalni članak

Pet žena poginulo je u subotu navečer u San Franciscu nakon što se zapalila limuzina na mostu San Mateo. CNN javlja kako je u limuzini u trenutku izbijanja požara bilo 10 ljudi, a pet ozlijeđenih su prevezli u obližnju bolnicu. 

Limuzina je iz Alamede vozila prema Foster Cityju. Policija je izvijestila kako su putnici primijetili dim te je vozač odmah zaustavio limuzinu. Vozač i četvero ljudi uspjelo je izbjeći požar, ali pet ostalih se nije uspjelo spasiti. Istraga je u tijeku te pokušavaju otkriti što je uzrok požara. 

Policija je istaknula kako svi putnici imaju oko 30 godina, a detalje nesreće će objaviti nakon očevida. Potvrdili su kako su sve žrtve bile žene.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • gazimar 06.05.2013.

    A kaj se tu zapalilo. Motor je napred a izgorio zadnji kraj. Il je neka zapaljiva bomba il su sami nešto zapalili. Sabotaža. Stvarno je čudno kako ih je pola izašlo, a pola nije.

  • Davor7 05.05.2013.

    Na prvi pogled cudno bas. Pa ne umres za 5 sekundi(tolko otprilike treba da izadjes iz auta, a mozda i manje ako si u opasnosti). Ok,ne znamo detalje sta je bilo ustvari.

  • Emily32 05.05.2013.

    a pitanje šta je bilo, vjerojatno neka djevojačka ili nešto, moguće da su bile pod utjecajem alkohola pa nisu ni skužile odmah, nadisale se dima, popadale u nesvijest, tko će ga znat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare