To je to što me zanima!

Plinska boca eksplodirala u autu, vozač lakše ozlijeđen

Mazda se zapalila u utorak u Ulici Štefanovec. Vozač (42) je ozlijeđen. U autu je vozio skoro pa praznu bocu plina koja nije bila dobro zatvorena. Zapalio je cigaretu
Vidi originalni članak

Mazda se zapalila u utorak oko 13.50 sati u Ulici Štefanovec bb u zagrebačkoj Dubravi. Vozač Ž.P. (42) je nemoćno gledao kako mu plamen guta auto, a ubrzo je eksplodirao i spremnik i plinska boca koja je bila u autu.  Muškarac je ozlijeđen te ga je Hitna pomoć prevezla u KB Dubrava. Srećom, ima lakše ozljede. 

U automobilu je vozio skoro pa praznu bocu plina koja nije bila dobro zatvorena. Zapalio je cigaretu te je izbio požar i došlo je do eksplozije, utvrdila je očevidom policija.


Idi na 24sata

Komentari 37

  • Putschi 17.10.2013.

    Mehanickim probijanjem stijenke boce dolazi do naglog isticanja plina , u slucaju iskre ili plamena dolazi do zapaljenja istog ( ne eksplozije ) ! Do nje dolazi isticanjem plina mjesanja sa zrakom te palenjem te eksplozivne smjese s rezultirajucom veoma razornom eksplozijom ! Prema slici prtljatnik automobila je mehanicki neostecen pa se ne moze govoriti o nekoj eksploziji nego samo zapaljenu ( ako uopce ) plina . Vise je vjerojatno da je boca bila potpuno prazna te je kod gasenja odbacena od vozila !

  • juanita_1 16.10.2013.

    neka je čovjek dobro i da nitko drugi nije ozlijeđen

  • Arweni@ 16.10.2013.

    Nemaju oni blage veze ni o čemu. Informacije dobivaju vjerojatno od susjeda koji je sreo nekog poznatog, pa mu je ovaj rekao da se nešto dogodilo. Da znaju o čemu pišu, potpisali bi se imenom, a ne s 24sata. Oni samo piskaraju da zadovolje kvotu i da imaju dovoljno kartica za plaću. Pojedini tekstovi su toliko loši, da se vidi kako ih autori ni ne pročitaju prije objave. Veze s vezom nemaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare