To je to što me zanima!

Zapalila se trava kraj plinskih boca na benzinskoj, radnici brzo reagirali i spriječili katastrofu

Na benzinskoj postaji INA zapalila se trava u krugu plinskih boca. Djelatnici benzinske i prolaznici su odmah reagirali i počeli gasiti požar do dolaska vatrogasaca
Vidi originalni članak

Zapalila se trava i raslinje u krugu Inine benzinske u Makarskoj u utorak, nešto prije 16 sati, potvrdio nam je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Makarske. 

Do dolaska vatrogasaca, brzo su reagirali djelatnici benzinske i počeli gasiti požar.

POGLEDAJTE VIDEO: Djelatnici benzinske gasili požar do dolaska vatrogasaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trajalo je nekih 15 minuta, a dva metra od požara su bile plinske boce. Moj prijatelj iz Zagreba je uzeo aparat za gašenje i počeo trčati, a zatim su i ostali odmah reagirali - ispričala nam je čitateljica. 

Na intervenciju su izašla dva vozila iz JVP Makarska s četiri vatrogasaca. 

Zapovjednik je potvrdio da nije bilo ozlijeđenih, a izgorjelo je 10-ak kvadrata travnate površine.

- Mislim da je izbjegnuta velika katastrofa, kako materijalno tako i ljudskih života jer je benzinska bila puna ljudi i autiju - nadodala je. čitateljica.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Hunter192 20.08.2020.

    Samo mala primjedba na clanak, djelatnici INA-e su cekali vatrogasce, oni imaju uniformu sa dugim hlacama, a ovo su bili prolaznici koji su ugasili pozar do dolaska vatrogasaca, covjek u bijeloj majici i plavim hlacama je prijatelj iz ZG koji je u tom trenu tankirao gorivo, uzei aparat i otrcao ugasit pozar, u zutoj majici i crvenim hlacicama je djelatnik iz radnje preko puta, mislim autopraona, i treci je covjek koji se takodjer nasao slucajno na benzinskoj...mislim da su djelatnici benzinske obuceni za postupanje u takvim situacijama, a ovdje su cini se malo zakazali

  • 19.08.2020.

    Spremište plinskih boca okruženo grmljem i nepokošenom suhom travom?

  • 18.08.2020.

    Valjda ih nece pritvorit ka onog covika sta je spasio svoje naselje

Komentiraj...
Vidi sve komentare